Yritys

Rohe juontaa nimensä eestinkielen sanasta roheline, joka tarkoittaa vihreää. Rohen tavoitteena onkin kehittää tarjontaansa jatkuvasti ja rohkeasti vihreämpään suuntaan.

Rohe juontaa nimensä eestinkielen sanasta roheline, joka tarkoittaa vihreää. Rohen tavoitteena onkin kehittää tarjontaansa jatkuvasti ja rohkeasti vihreämpään suuntaan.

Rohe Solutions Oy on Haminan Energian ja Alexela Energian yhteisyritys, joka harjoittaa maakaasun ja LNG:n eli nesteytetyn maakaasun myyntiä. Rohe tarjoaa teollisuuden, raskaan liikenteen ja meriliikenteen tarpeisiin pohjautuvia LNG palveluita, alkaen pelkästä LNG-toimituksesta ja ulottuen täydellisiin ”avaimet käteen” -ratkaisuihin.

Rohe Solutionsin toimitilat sijaitsevat Haminassa. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä Haminan LNG-terminaalin ja Haminan Energia Oy:n kanssa, ja voi siten tarjota asiakkaiden tarpeisiin joustavasti mukautettavia kokonaisratkaisuja. Rohen tahtotila on olla asiakkailleen ketterä ja pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Haminan Energia Oy on nykymuodossaan yli 25 vuotta toiminut suomalainen energiayhtiö, jonka historia ulottuu Haminan kaupungin sähkölaitoksen perustamiseen vuonna 1901. Kunnianhimoisessa kasvuvauhdissa liiketoimintaansa kehittävä yhtiö on tänään Suomen merkittävin maakaasun paikallisjakelija. Haminan Energia on uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostaa erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen.

Alexela Energia on lähes 25 vuoden ikään ehtinyt virolainen energiayhtiö, joka on kasvanut nykymittoihinsa bensiiniä ja dieseliä myyneestä huoltamoketjusta. Tänään energiayhtiö Alexela on alueellisesti yksi suurimpia nestemäisten polttoaineiden jakelijoita, joka on määrätietoisesti kasvattamassa energiaratkaisujensa valikoimaa ja myös maantieteellistä toiminta-aluettaan.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart