Rohe

Rohe juontaa nimensä eestinkielen sanasta roheline, joka tarkoittaa vihreää. Rohessa uskomme, että tulevaisuudessa kaasu virtaa vihreämmin ja tärkeä osa tuotevalikoimaamme tulevat olemaan LNG:n rinnalla uusiutuvat nesteytetyt kaasut, kuten biokaasu (LBG) ja synteettinen metaani. Rohe on kumppani, joka auttaa vähentämään päästöjä ratkaisuilla, jotka kestävät pitkälle tulevaisuuteen.

Rohe Solutions Oy

Rohe Solutions on Haminan Energian ja Alexelan yhteisyritys, joka myy maakaasua ja nesteytettyä maakaasua eli LNG:tä ja niihin liittyviä palveluita.

Rohe tarjoaa LNG-palveluita asiakkaan koko toimitusketjulle teollisuuden, raskaan liikenteen ja meriliikenteen tarpeisiin. Myös täydellisenä ”avaimet käteen” –ratkaisuna.

Rohe muodostaa yhdessä omistajiensa sekä samaan yhtiöryppääseen kuuluvan Hamina LNG Oy:n kanssa ainutlaatuisen kaasuklusterin. Hamina LNG Oy:n Haminan satamaan rakennuttama energiaterminaali on Suomen ensimmäinen kansalliseen maakaasun siirtoverkkoon liitettävä terminaali, joka mahdollistaa sekä LNG:n että uusituvien kaasujen varastoinnin, jalostuksen ja jakelun ympäri Suomea.

Haminan Energia

Haminan Energia Oy on nykymuodossaan yli 25 vuotta toiminut suomalainen energiayhtiö, jonka historia ulottuu Haminan kaupungin sähkölaitoksen perustamiseen vuonna 1901. Kunnianhimoisessa kasvuvauhdissa liiketoimintaansa kehittävä yhtiö on tänään Suomen merkittävin maakaasun paikallisjakelija. Haminan Energia on uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostaa erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen.

Lue lisää Haminan Energiasta

Alexela

Alexela on lähes 25 vuoden ikään ehtinyt virolainen energiayhtiö, joka on kasvanut nykymittoihinsa bensiiniä ja dieseliä myyneestä huoltamoketjusta. Tänään energiayhtiö Alexela on alueellisesti yksi suurimpia nestemäisten polttoaineiden jakelijoita, joka on määrätietoisesti kasvattamassa energiaratkaisujensa valikoimaa ja myös maantieteellistä toiminta-aluettaan.

Lue lisää Alexelasta