LNG-bunkrausta 100 % toimitusvarmuudella

Tarvitsetko bunkrausta Suomenlahdella tai Pohjanlahdella? Tarjoamme toimitusvarmat LNG:n bunkrauspalvelut joko joustavasti Rohen rekoista ympäri Suomen tai suoraan Haminan LNG-terminaalista. Lähitulevaisuudessa bunkraamme myös Bio-LNG:tä.

Olipa tarve sitten jatkuvalle LNG-toimitukselle tai kertaluontoiselle bunkraukselle, me autamme. Tuemme myös tarvittaessa bunkrausprosessin vaatimassa dokumentaatiossa ja selvitystyössä.

Tarvistetko bunkrausta? Ota yhteyttä

Terminal-to-ship -bunkraus

Rohe järjestää bunkrausta Haminan LNG-terminaalista. Palvelemme Haminassa bunkrausasiakkaitamme – ole yhteydessä, niin järjestetään tarpeisiinne sopiva bunkraus terminaalista.

Ota yhteyttä!

Truck-to-ship -bunkraus

Kuljetamme LNG:tä kaikkiin satamiin tarpeidesi mukaan. Oheisesta kartasta näet, että useissa Suomen satamissa on jo valmiudet LNG:n eli nesteytetyn maakaasun rekoista bunkraukseen.

Tarvittaessa voimme järjestää bunkrauksen myös muihin satamiin – ole yhteydessä!

Keskustellaan rekkabunkrauksesta!

LNG-bunkraus varustamoille 

LNG-bunkraus tukee varustamoiden vihreää siirtymää. Palvelemme laivanvarustamoita suoraan tai agenttien välityksellä. Pystymme toimittamaan suuretkin volyymit varustamoiden tarpeisiin ja yhdistelemään truck-to-ship- sekä shore-to-ship-toimituksia. Kalustomme keskimääräistä suurempi kapasiteetti lisää toimitusten tehokkuutta.

Tuemme mielellämme varustamoanne sen LNG-tarpeissa!

LNG-bunkraus satamille 

LNG-bunkrausmahdollisuus lisää sataman vetovoimaa. LNG:tä polttoaineenaan käyttävien alusten määrä kasvaa. Avullamme satama voi laajentaa palvelutarjontaansa ja samalla tukea meriliikennettä vihreässä siirtymässä.

Tuemme satamia esimerkiksi bunkrausterminaalihankkeissa tai truck-to-ship -bunkrauksen prosessien luomisessa.

LNG on vakaa, vihreämpi polttoaine

LNG eli nesteytetty maakaasu on turvallinen ja vakaa polttoaine, kun sitä käsitellään oikein. Olemme sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme tarkkoja turvallisuusprosesseja. Toimitamme kaikki tarvitsemasi raportit polttoainetoimituksien yhteydessä.

LNG:n käyttö luo valmiudet myös entistä vähäpäästöisempien polttoaineiden, kuten Bio-LNG:n hyödyntämiselle. Rohe jakelee pian myös Bio-LNG:tä ja kartoittaa jatkuvasti muiden uusiutuvien  polttoaineiden hankintakanavia ja jakelumahdollisuuksia.

Tutustu myös biokaasupalveluihimme!

Erilaiset sopimukset vaihteleviin tarpeisiin

 

Solmimme pitkän tähtäimen bunkraussopimuksia monenlaisten toimijoiden kanssa. Rohen LNG-bunkrauspalvelun periaatteena on asiakaslähtöisyys ja joustava kumppanuus. Tuemme yritystäsi bunkrauksen järjestämisessä ja jaamme mielellämme tietotaitoamme kumppaniemme kanssa.

Vaikka bunkraussopimukset ovat usein pitkiä, Rohe toimii tarpeen vaatiessa myös nopeasti ja järjestää uusillekin asiakkaille bunkrauksen viipymättä. Jos bunkraus halutaan järjestettävän ennalta hyväksytyssä satamassa, voidaan se järjestää spot-toimituksena muutamassa päivässä.

Tiesitkö tämän tarjoamastamme bunkrauksesta?

Bunkraus tarkoittaa meriliikenteen alusten tankkausta. Rohe vastaa bunkrauspalveluilla kaasuja käyttävien valtamerilaivojen ja kansainvälisten laivanvarustamoiden tarpeisiin. Bunkraus voidaan suorittaa Haminan LNG-terminaaleista sekä muista satamista truck to ship -menetelmällä. LNG ja etenkin Bio-LNG sekä tulevaisuuden synteettiset polttoaineet ovat merkittävä edistysaskel meriliikenteen vihreään siirtymään.

Käyttämämme LNG on aina peräisin varmennetuista lähteistä ja vastuullisista hankitakanavista. Kotimaiset ja kansainväliset omasta tuotannosta riippumattomat hankintakanavamme takaavat toimitusvarman jakelun myös poikkeustilanteissa.