Etsitkö palvelevaa ja varmaa kaasun toimittajaa?

Tarjoamme hinnaltaan kilpailukykyisen ja luotettavan vaihtoehdon yrityksesi maakaasutarpeisiin ja tuomme käyttöösi monipuoliset ja vastuulliset kaasun hankintakanavat.

Balticconnectorin ohella Haminan LNG-terminaalista toimitettava kaasu lisää maakaasun toimitusvarmuutta luotettavasti läpi vuoden. Toimitusvarmaa maakaasua voit ostaa joko indeksipohjaisena tai kiinteällä hinnalla.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Tasevastaavan shipperin palvelut

Rohe tarjoaa VTP-kaasutoimitusten rinnalla myös tasevastaavan shipperin palveluita mahdollistaen asiakkaille kokonaisvaltaisen kaasutoimituksen ja tasehallinnan palvelukokonaisuuden.

Nesteytetty maakaasu eli LNG turvaa tuotannon maakaasun toimitushäiriöiden aikana

Mahdollisten maakaasun toimitushäiriöiden aikana tuotannon keskeytysriski voidaan poistaa maakaasukäyttäjän omalla LNG:n asiakasterminaalilla. Tutustu Saarioisten asiakasreferenssiimme!

Oma LNG:n asiakasterminaali mahdollistaa myös maakaasun kulutusvaihteluiden hallinnan joustavasti ja kilpailukyisesti. LNG toimitetaan asiakkaalle Haminan LNG-terminaalista.

Maakaasusta uusiutuviin kaasuihin – varmista yrityksesi valmiudet

Kaasun käyttäjänä yrityksesi voi tulevaisuudessa siirtyä maakaasuverkon kautta käyttämään myös uusiutuvia kaasuja, kuten biokaasua ja synteettistä metaania!

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Velvoitevarastointipalvelu – hoidamme lain velvoittaman polttoaineen varastoinnin puolestasi

Jos yrityksesi on velvoitevarastointilain piirissä, voimme auttaa täyttämään varastointivelvoitteen puolestanne. Varastoimme tarvittavan määrän LNG:tä Haminan LNG-terminaaliin ja toimitamme sen poikkeustilanteessa käyttöpaikkaanne. Sopimukset solmitaan vuodeksi kerrallaan heinäkuun alusta kesäkuun loppuun. Lue lisää palvelusta artikkelistamme.

Ota yhteyttä myyntipäällikkö Joel Unhaan!

Tutustu muihin palveluihimme

LNG-bunkrausta 100 % toimitusvarmuudella

Rohe tarjoaa meriliikenteen kiinteän ja tehokkaan bunkrausmahdollisuuden Haminan LNG-terminaalista tai autosta laivaan muissa satamissa.

LNG ammatti­liikenteelle

Rohe toteuttaa raskaan liikenteen kaupallisen LNG-tankkausaseman asiantuntemuksella ja valitsemallasi palvelumallilla.

LNG teollisuudelle

LNG-toimitukset kaikkialle Suomeen! Toimitamme kaasun säiliöautoilla, joten yrityksesi ei ole riippuvainen kaasuputken sijainnista.