LNG teollisuudelle

LNG-toimitukset kaikkialle Suomeen! Toimitamme kaasun säiliöautoilla, joten yrityksesi ei ole riippuvainen kaasuputken sijainnista. Toimitamme kaasua myös avaimet käteen -palveluna, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia kaasun saannista, laitteistosta tai sen asennuksesta ja ylläpidosta. Avaimet käteen -palvelusta voit lukea lisää täältä.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

LNG-toimitukset tilausperusteisesti tai palveluna

Toimitamme LNG:n asiakkaillemme joko tilausperusteisesti tai palveluna. Meiltä saat kokonaisratkaisuna kaasun käyttöön ja siirtoon tarvittavat laitteet, näiden asennuksen ja ylläpidon sekä luonnollisesti tarvitsemasi määrän kaasua. Halutessasi voimme vastata myös LNG-laitteiston operoinnista.

LNG avaimet käteen -palveluna

Tarjoamme teollisuuden ja energiayhtiöiden tarpeisiin LNG-ratkaisut avaimet käteen -palveluna, jolloin me huolehdimme kaasun toimituksesta sekä laitteiston asennuksesta ja ylläpidosta 100 %:sti. Palvelumalliimme sisältyy nykytilan kartoitus, toimituksen suunnittelu, kaasuaseman rakennus ja asennus sekä käyttöönotto ja kunnossapito. Kaikki tämä on hankittavissa myös ilman investointia leasing-rahoituksella.

Asiantuntijamme sinun apunasi

Jos tarvitset kaasua jatkuvaan käyttöön, olet suunnittelemassa energiauudistusta tai harkitset LNG-hallinnan ulkoistusta, niin ota yhteyttä asiantuntijoihimme. He auttavat löytämään ja suunnittelemaan juuri oikean ratkaisun teille.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Tutustu muihin palveluihimme

Bunkraus

Rohe tarjoaa meriliikenteen kiinteän ja tehokkaan bunkrausmahdollisuuden Haminan LNG-terminaalista tai autosta laivaan muissa satamissa.

LNG ammatti­liikenteelle

Rohe toteuttaa raskaan liikenteen kaupallisen LNG-tankkausaseman asiantuntemuksella ja valitsemallasi palvelumallilla.

Maakaasu

Rohe Solutions tarjoaa kotimaisen, kilpailukykyisen ja luotettavan vaihtoehdon maakaasuhankintaasi.