LNG teollisuudelle

LNG-toimitukset kaikkialle Suomeen! Toimitamme kaasun säiliöautoilla, joten yrityksesi ei ole riippuvainen kaasuputken sijainnista. Toimitamme kaasua myös avaimet käteen -palveluna, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia kaasun saannista, laitteistosta tai sen asennuksesta ja ylläpidosta. Avaimet käteen -palvelusta voit lukea lisää täältä.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

LNG-toimitukset tilausperusteisesti tai palveluna

Toimitamme LNG:n asiakkaillemme joko tilausperusteisesti tai palveluna. Meiltä saat kokonaisratkaisuna kaasun käyttöön ja siirtoon tarvittavat laitteet, näiden asennuksen ja ylläpidon sekä luonnollisesti tarvitsemasi määrän kaasua. Halutessasi voimme vastata myös LNG-laitteiston operoinnista.

LNG avaimet käteen -palveluna

Tarjoamme teollisuuden ja energiayhtiöiden tarpeisiin LNG-ratkaisut avaimet käteen -palveluna, jolloin me huolehdimme kaasun toimituksesta sekä laitteiston asennuksesta ja ylläpidosta 100 %:sti. Palvelumalliimme sisältyy nykytilan kartoitus, toimituksen suunnittelu, kaasuaseman rakennus ja asennus sekä käyttöönotto ja kunnossapito. Kaikki tämä on hankittavissa myös ilman investointia leasing-rahoituksella.

Asiantuntijamme sinun apunasi

Jos tarvitset kaasua jatkuvaan käyttöön, olet suunnittelemassa energiauudistusta tai harkitset LNG-hallinnan ulkoistusta, niin ota yhteyttä asiantuntijoihimme. He auttavat löytämään ja suunnittelemaan juuri oikean ratkaisun teille.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Tutustu referensseihimme

Snellman tekee hyvää biokaasun voimalla – Rohen LNG-toimitukset ovat osa elintarviketehtaan toimitusvarmuutta

Äitien tekemää ruokaa valmistetaan nesteytetyllä maakaasulla – Saarioinen turvaa ruoanvalmistuksen Rohen toimittamalla LNG:llä

LNG vauhdittaa siirtymää puhtaampaan lämmön ja energian tuotantoon

Tutustu muihin palveluihimme

LNG-bunkrausta 100 % toimitusvarmuudella

Rohe tarjoaa meriliikenteen kiinteän ja tehokkaan bunkrausmahdollisuuden Haminan LNG-terminaalista tai autosta laivaan muissa satamissa.

LNG ammatti­liikenteelle

Rohe toteuttaa raskaan liikenteen kaupallisen LNG-tankkausaseman asiantuntemuksella ja valitsemallasi palvelumallilla.

Etsitkö palvelevaa ja varmaa kaasun toimittajaa?

Rohe Solutions tarjoaa kotimaisen, kilpailukykyisen ja luotettavan vaihtoehdon maakaasuhankintaasi.