Avoin työpaikka: Senior Manager, teknologia ja asiakasprojektit

Rohe logo

Haluatko tietää lisää?
Ota yhteyttä

Rohe Solutions on kotimaassa ja Itämerellä toimiva energiayhtiö, joka tarjoaa nykyaikaisia energiaratkaisuja käsillä olevaan energiamurrokseen. Nesteytetyn maakaasun lisäksi strategiamme on tarjota entistä enemmän uusiutuvia energiaratkaisuja teollisuuden, logistiikan ja meriliikenteen tarpeisiin – keskiössä biokaasu, bio-LNG sekä lähitulevaisuuden polttoaineinnovaatiot. Ensiluokkaisen palvelun ja sataprosenttisen toimitusvarmuuden ohella tuotamme uutta tietoa ja jaamme asiantuntijuuttamme osallistumalla aktiivisesti alan keskusteluun.

Yhtiömme taustalla on virolainen energiakonserni Alexela, joka mahdollistaa strategiamme vihreän siirtymän edelläkävijänä. Myös nimemme juontuu viron kielen sanasta roheline, joka tarkoittaa vihreää. Liiketoiminnan kasvu energia-alalla vaatii yhteistyötä. Siksi olemme myös osa kotimaista Haminan kaasuklusteria ja toimitamme LNG:n asiakkaillemme Haminan LNG-terminaalista käsin.

Uudet toimitilamme sijaitsevat Hyvinkään historiallisessa Villatehtaassa, mutta työskentelemme joustavasti myös etänä.

Etsimme kasvavaan tiimiimme asiantuntijaa uuteen vakituiseen rooliin:

Senior Manager, teknologia ja asiakasprojektit

Rohe Solutions haluaa olla eturintamassa, kun energia-alan tulevaisuutta muovataan. Keskitymme erityisesti LNG:hen sekä uusiutuvien kaasujen teknologioihin ja ratkaisuihin. Etsimme nyt asiantuntevaa ja kokenutta Senior Manageria vastaamaan LNG-palveluiden teknologia- ja asiakasratkaisuistamme sekä näiden kehityksestä, mukaan lukien niin LNG:n kuljetuskaluston, LNG:n käyttölaitteet kuin myös digitaaliset ratkaisut.

Roolisi Rohella

Tehtävässä tulet toimimaan teknisenä asiantuntijana, joka tukee myyntiä sekä auttaa asiakkaitamme teknologiaratkaisuissa ja LNG:n käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Sinulla on tekninen omistajuus asiakasprojekteissamme ja muissa hankkeissamme, kuten 24/7-etävalvontapalvelu sekä bunkraustoiminnot. Keskeisessä roolissasi koordinoit erilaisia hankkeita yhteistyössä luotettavien kumppaneidemme kanssa. Tehtävässä pääset osallistumaan myös liiketoiminnan kehittämiseen. Jatkuvan teknologisen kehityksen seuraaminen LNG:n, sähköisten polttoaineiden ja vedyn saralla varmistaa, että pysyt alasi kehityksen kärjessä.

Mitä odotamme

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta LNG:stä tai kryogeenisistä kaasuista, erinomaista tuntemusta alan teknisistä ratkaisuista sekä lainsäädännöstä ja viranomaismääräyksistä. Lisäksi arvostamme kykyäsi johtaa ja motivoida kumppaneita sekä kykyä kommunikoida tarvittaessa englannin kielellä. Sujuva yhteistyö eri sidosryhmien kanssa sekä itsenäinen toimeen tarttuminen nopeatempoisessa ympäristössä ovat sinulle ominaisia piirteitä.

Mitä tarjoamme

  • Ainutlaatuisen tilaisuuden edistää uusiutuvien kaasujen markkinaa ja muokata energia-alan tulevaisuutta
  • Mahdollisuuden tehdä konkreettisia toimenpiteitä, jotka edistävät kestävää energiatuotantoa
  • Ammatillisen kasvun paikan innovatiivisessa ja kestäviin arvoihin ohjautuvassa yrityksessä
  • Kaasumarkkinoiden kehitykseen kunnianhimoisesti suhtautuvat kollegat
  • Modernit työsuhde-edut kuten lounas- ja virike-etu sekä kattava työterveyshuolto.

Rohe Solutions tarjoaa mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti ympäristössä, jossa arvostetaan rohkeutta, ratkaisukeskeisyyttä, kunnioitusta ja vastuullisuutta. Rohella myös huumori ja persoona saavat näkyä arjessa. Meillä on tiivis työyhteisö, jossa tehdään vihreän siirtymän eteen töitä ”tosissaan, muttei totisesti”.

Liity joukkoomme ja ole osa muutosta kohti kestävämpää energiataloutta!

Rekrytointikumppaninamme tässä haussa toimii Compass Human Resources Group.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 25.2. alla olevasta painikkeesta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten älä epäröi hakea jo nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Vivi Stening, johon voit ottaa yhteyttä puhelimitse numerossa 0500 773 755 tai sähköpostitse vivi.stening@compasshrg.fi.


Kaikki artikkelit