Avoin työpaikka: Tuote- ja kehityspäällikkö, biokaasu ja Bio-LNG

Rohe logo

Haluatko tietää lisää?
Ota yhteyttä

Rohe Solutions on kotimaassa ja Itämerellä toimiva energiayhtiö, joka tarjoaa nykyaikaisia energiaratkaisuja käsillä olevaan energiamurrokseen. Nesteytetyn maakaasun lisäksi strategiamme on tarjota entistä enemmän uusiutuvia energiaratkaisuja teollisuuden, logistiikan ja meriliikenteen tarpeisiin – keskiössä biokaasu, Bio-LNG sekä lähitulevaisuuden polttoaineinnovaatiot. Ensiluokkaisen palvelun ja sataprosenttisen toimitusvarmuuden ohella tuotamme uutta tietoa ja jaamme asiantuntijuuttamme osallistumalla aktiivisesti alan keskusteluun.

Yhtiömme taustalla on virolainen energiakonserni Alexela, joka mahdollistaa strategiamme vihreän siirtymän edelläkävijänä. Myös nimemme juontuu viron kielen sanasta roheline, joka tarkoittaa vihreää. Liiketoiminnan kasvu energia-alalla vaatii yhteistyötä. Siksi olemme myös osa kotimaista Haminan kaasuklusteria ja toimitamme LNG:n asiakkaillemme Haminan LNG-terminaalista käsin.

Uudet toimitilamme sijaitsevat Hyvinkään historiallisessa Villatehtaassa, mutta työskentelemme joustavasti myös etänä.

Etsimme kasvavaan tiimiimme asiantuntijaa uuteen vakituiseen rooliin:

Tuote- ja kehityspäällikkö, Biokaasu ja Bio-LNG

Haemme tuote- ja kehityspäällikköä vastaamaan Rohe Solutionsin biokaasupalveluista ja niihin liittyvästä kehityksestä, sekä merkittävästä uudesta tuotelanseerauksesta. Tehtävässä edellytetään vankkaa asiantuntemusta uusiutuvista kaasuista, etenkin biokaasusta.

Roolisi Rohella

Tuote- ja kehityspäällikkönä sekä kehität että toteutat liiketoimintastrategiaamme ja pääset ottamaan vastuun uusiutuvien kaasujen palveluistamme. Pääset heti hyppäämään mukaan uuteen aluevaltaukseemme: keskityt Haminan LNG-terminaalissa verkosta nesteytettävään Bio-LNG:hen liittyvien palveluiden toteuttamiseen, tuet myyntiä ja osallistut ISCC-sertifioidun biometaanin hankintaan.

Bio-LNG-lanseerauksen myötä sinua odottaa kuuden kuukauden intensiivinen työjakso, sillä Bio-LNG:n pilottitoimitukset alkavat jo keväällä 2024. Myöhemmin liiketoiminnan kasvaessa roolisi keskittyy enemmän tuotehallintaan, kannattavuuteen ja myynnin tukemiseen. Pääset mukaan myös strategian jatkokehitykseen. Tutkit uusia mahdollisuuksia kasvattaa uusiutuviin kaasuihin liittyvää liiketoimintaa. Tehtävässä sinua tukevat toimitusjohtaja, muut Rohen ja Alexelan ammattilaiset sekä laaja kumppaniverkostomme.

Mitä odotamme

Sinulla on vahva käsitys biokaasumarkkinoista ja alan säädöksistä. Kykenet soveltamaan asiantuntemustasi käytäntöön, kuten palveluiden konseptointiin, tuotteistamiseen sekä myynnin edistämiseen. Sinulla on aiempaa kokemusta biokaasuliiketoiminnan asiantuntija- tai kehitystehtävistä esimerkiksi myynnin, tuotannon tai käyttökohteiden parista. Tai ehkä olet kartuttanut kokemuksesi konsultointitehtävissä, jotka liittyvät uusiutuvien kaasujen kehitysprojekteihin tai kannattavuuteen.

Haluat profiloitua oman alasi asiantuntijaksi ja liiketoiminnan kehittäjäksi, erityisesti Bio-LNG:n saralla. Itsenäinen työskentely ja toimeen tarttuminen on nopeatempoisessa ympäristössä itsestäänselvyys. Johdat sujuvasti projekteja ja pidät langat käsissäsi. Työskentelet tehokkaasti eri sidosryhmien kanssa ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Mitä tarjoamme

  • Ainutlaatuisen tilaisuuden edistää uusiutuvien kaasujen markkinaa ja muokata energia-alan tulevaisuutta
  • Mahdollisuuden tehdä konkreettisia toimenpiteitä, jotka edistävät kestävää energiatuotantoa
  • Ammatillisen kasvun paikan innovatiivisessa ja kestäviin arvoihin ohjautuvassa yrityksessä
  • Kaasumarkkinoiden kehitykseen kunnianhimoisesti suhtautuvat kollegat
  • Modernit työsuhde-edut kuten lounas- ja virike-etu sekä kattava työterveyshuolto.

Rohe Solutions tarjoaa mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti ympäristössä, jossa arvostetaan rohkeutta, ratkaisukeskeisyyttä, kunnioitusta ja vastuullisuutta. Rohella myös huumori ja persoona saavat näkyä arjessa. Meillä on tiivis työyhteisö, jossa tehdään vihreän siirtymän eteen töitä ”tosissaan, muttei totisesti”.

Liity joukkoomme ja ole osa muutosta kohti kestävämpää energiataloutta!

Rekrytoinnista vastaa Compass Human Resources Group. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 25.2. alla olevasta painikkeesta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten älä epäröi hakea jo nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Vivi Stening, johon voit ottaa yhteyttä numerossa 0500 773 755 tai sähköpostitse vivi.stening@compasshrg.fi


Kaikki artikkelit