Nea Sipola Rohen Business Controlleriksi

Rohe logo

Haluatko tietää lisää?
Ota yhteyttä

KTM Nea Sipola aloitti joulukuussa Rohen Business Controllerina vastuullaan tukea Rohen kasvua ja tiedolla johtamista muun muassa kehittämällä raportointia ja osallistumalla liiketoiminnan ennustamiseen. Business Controllerina Nea tekee tiivistä yhteistyötä Rohelle talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita tuottavan Haminan Energian konsernipalveluiden kanssa. 

”Bongasin työpaikan LinkedInissä ja kiinnostuin heti, koska yksi Rohen omistajista on virolainen Alexela, ja olen itse opiskellut Virossa useamman vuoden. Dynaaminen ydintiimi ja mielenkiintoiset tehtävät saivatkin minut astumaan mukaan Rohen kehitystarinaan”, Virossa kauppatieteiden kandidaatiksi ja Ruotsissa kauppatieteiden maisteriksi valmistunut Nea kertoo ja iloitsee uudesta työpaikasta.

Aiemmin rakennusalalla töitä tehneelle Nealle kaasuala on uusi maailma.  

”LNG vihreämpänä energiavaihtoehtona ja uusiutuvat kaasut varsinkin tässä maailmantilanteessa tuntuu tärkeältä ja merkitykselliseltä, joten päätin hakea avoinna ollutta työpaikkaa ja onnekseni voin todeta olevani rohelainen. En tiedä vielä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, kun kaikki on edelleen niin uutta, mutta innolla odotan mitä siellä on”, itsenäisyyspäivän jälkeen Rohen riveihin astunut Sipola kertoo. 

Tervetuloa Nea mukaan joukkoomme! 

Nean yhteystiedot löytyvät täältä

Lisätietoja

Nea Sipola, +358 40 185 1641
Sanna Kokkonen, +358 40 765 2606


Kaikki artikkelit