Pitkän linjan osaaja Vesa Saarinen on Rohen uusi Head of Technology

Lisätietoja
Vesa Saarinen,
Head of Technology
+358 50 517 9461
vesa.saarinen@rohe.fi

Rohe Solutionsin tavoitteena on olla luotettava ja kehittyvä kumppani asiakkailleen. Erityisesti toimivan teknologian merkitys on keskeistä asiakkaillemme, jotta kaasu- ja LNG-toimitukset ovat sujuvia ja toimitusvarmoja.

Rohen uusi Head of Technology, Vesa Saarinen, huolehtii jatkossa teknologian osalta erinomaisesta asiakaskokemuksesta. Huhtikuun puolivälissä tehtävässään aloittanut Saarinen vastaa kaikista Rohen palveluihin liittyvistä teknologisista ratkaisuista olipa kyse sitten LNG-toimituksista, bunkrauksesta tai kaasutoimituksiin liittyvistä palveluista.

– Kyseessä on laaja kattaus palveluita. Rohella on kuitenkin jo ennestään laaja ja osaava kumppaniverkosto, joiden kanssa on helppo työskennellä, Saarinen kertoo.

Kokemus siivittää uuteen tehtävään

Saarinen on tehnyt uraa kaasu- ja energiatekniikan ratkaisuja toimittavan Sarlin Oy Ab:n leivissä. Sarlinilla Saarinen on toiminut useissa eri rooleissa, joista viimeisimpänä teknologiaprojektien johtamisen ja teknisen suunnittelun parissa.

– Olen iloinen, että saimme Vesan kaltaisen osaajan tiimimme. Uskon, että erityisesti Vesan laaja tietämys kaasu- ja energiatekniikkaan liittyvistä ratkaisuista ja projektijohtamisesta auttaa siivittämään asiakkaille tarjottavat teknologiaratkaisut ja palvelut uudelle tasolle, kommentoi Rohe Solutionsin toimitusjohtaja Sanna Kokkonen nimitystä.

Myös myyntipäällikkö Mikko Korpinen korostaa Saarisen tehtävän merkitystä:

– Head of Technology on tärkeässä roolissa, solmukohtana huolehtimassa asiakkaiden tarpeista ja siitä, että osaamme vastata niihin. Saarisen vahva tausta LNG:n parissa tuo erinomaisen lisän Rohen asiantuntijatiimiin.

Entisiltä yhteistyökumppaneilta erinomainen vastaanotto

Saarisen aiemmassa roolissa Rohe tuli yrityksenä tutuksi myynti- ja toimitusprojektien myötä. Siispä yhteinen sävel Rohen muun henkilökunnan kanssa on löytynyt helposti.

– Minut on otettu erinomaisesti vastaan. Rohella on hieno joukko asiantuntijoita, joista kukin hallitsee erinomaisesti oman tonttinsa, Saarinen kehuu.

Saariseen voi ottaa yhteyttä kysymyksissä ja tiedusteluissa, jotka koskevat teknisiä kysymyksiä, kuten  LNG:n käyttöä sekä kuljetuskalustoa tai niiden ylläpitoa. Sekä hänet, että Rohen muut asiantuntijat tavoittaa puhelimitse, sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.


Kaikki artikkelit