Rohe mukana Biotalouspäivillä – teknologiapäällikkömme Jani Hautaluoma pitää kiinnostavan puheenvuoron

Ilmakuva järvimaisemasta, jonka päällä Rohen logo ja teksti: Kiinnostavia uutisia luvassa Biotalouspäivillä 20.-21.9.

Rohe logo

Haluatko tietää lisää?
Ota yhteyttä

Rohe Solutions osallistuu tänäkin vuonna Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n Biotalouspäiville. Biotalouspäivät järjestetään keskiviikosta torstaihin 20.–21.9.2023 Lappeenrannan Kehruuhuoneella, sekä virtuaalitapahtumana etäosallistujille.

Kaksipäiväisessä seminaarissa eri yritysten edustajat ja alan asiantuntijat keskustelevat ravinnekiertoon ja biokaasuun liittyvistä teemoista. Myös teknologiapäällikkömme Jani Hautaluoma pitää puheenvuoron tapahtumassa torstaina 21.9. kello 9.50 alkaen.

Tule kuuntelemaan Hautaluoman puheenvuoro, sillä luvassa on mielenkiintoista uutta tietoa:

–  Puheenvuorossani selviää muun muassa, miten ihmeessä LNG-terminaalissa voi tuottaa Bio-LNG:tä, kertoo Hautaluoma puheenvuoronsa sisällöstä.

Biotalouspäivät ovat oivallinen tilaisuus verkostoitua alan ammattilaisten kesken ja oppia uutta biotalouden kehityksestä ja innovaatioista. Rohe Solutions toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi kuulemaan Hautaluoman puheenvuoroa ja keskustelemaan kanssamme biotalouden ja biokaasun tulevaisuuden näkymistä.

Jani Hautaluoma on kokenut kaasualan ammattilainen. Rohe Solutionsin teknologiapäällikkönä Hautaluoma on toiminut toukokuusta 2022 lähtien. Hän on myös Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n Biokaasuvaliokunnan puheenjohtaja.


Kaikki artikkelit