Rohe toimittaa LNG-pohjaista kaasua Haminan LNG-terminaalista

Lisätietoja
Sanna Kokkonen,
Toimitusjohtaja
+358 40 765 2606
sanna.kokkonen@rohe.fi

Rohen toimittama kaasu turvaa huoltovarmuutta sekä hajauttaa yritysten kaasun hankinnan riskejä.

Rohe tarjoaa ja toimittaa markkinoille Haminan LNG-terminaalista höyrystettävää nesteytettyä maakaasua (LNG). Haminan LNG-terminaali otetaan kaupalliseen käyttöön lokakuussa 2022, mutta toimitussopimuksia tehdään jo.

Rohen myymän ja toimittaman LNG:n alkuperä ei ole Venäjällä, vaan hankimme kaasun muualta. Globaalista LNG:n hankinnasta vastaa Alexela. Rohe muodostaa yhdessä omistajiensa Haminan Energian ja Alexelan sekä samaan yhtiöryppääseen kuuluvan Hamina LNG Oy:n kanssa ainutlaatuisen kaasuklusterin.

Haminan Kaasuklusteri on kumppanisi kestävissä energiaratkaisuissa nyt ja tulevaisuudessa. Kaasuklusterissa yhdistyvät globaali energiaosaaminen, Suomen ainoa kaasuverkkoon kytketty energiaterminaali sekä kattava energiapalveluvalikoima.

Kaasua yrityksille vuosituotteena tai räätälöitynä ratkaisuna

Rohen tarjoamista tuotteista edullisin on vuosituote, jossa kaasua toimitetaan kiinteällä tilausteholla koko kaasuvuoden. Lisäksi meidän on mahdollista räätälöidä tapauskohtaisesti erilaisia kokonaisuuksia asiakkaamme tarpeeseen pohjautuen.

Toimittamamme LNG-pohjaisen kaasun hinta on sidottu TTF Fronth Month Indexiin. Verkkoon höyrystetyn LNG:n toimituspiste on VTP Suomi (Virtual Trading Point).

Toimitamme joustavasti myös LNG:tä rekkatoimituksina koko Suomen alueella! Haminan LNG-terminaalin avauduttua, myös bunkraus terminaalista tulee olemaan mahdollista.

Olethan yhteydessä, niin rakennetaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva kaasuntoimitusratkaisu!

Lisätietoja:
Sanna Kokkonen
+358 40 765 2606
sanna.kokkonen@rohe.fi


Kaikki artikkelit