Sanna Kokkonen Rohe Solutions Oy:n toimitusjohtajaksi

Lisätietoja
Sanna Kokkonen,
Toimitusjohtaja
+358 40 765 2606
sanna.kokkonen@rohe.fi

Rohe Solutions Oy:n toimitusjohtajana on 4.8. aloittanut Sanna Kokkonen (DI, KTM), jolla on kahdenkymmenen vuoden monipuolinen kokemus energia-alan eri tehtävistä sekä liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisestä. Ennen Rohelle siirtymistä, hän johti Energiaratkaisut -liiketoimintaa energiayhtiö Nivoksella ja toimi Palopuron Biokaasu Oy:n toimitusjohtajana. Liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen lisäksi Sannalla on osaamista myynnin, palvelukehityksen sekä energiasuunnittelun- ja konsultoinnin osa-alueilta.

”Yrityksillä on kunnianhimoisia tavoitteita päästöjen vähentämiseksi sekä vastuullisuuden toteuttamiseksi. Erityisesti teollisuuden ja liikenteen puolella tehdään merkittäviä toimia ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Nesteytetty maakaasu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vähentää päästöjä näillä sektoreilla jo tänään sekä rakentaa tarvittavaa infraa tulevaisuuden vähäpäästöisille polttoaineille. Näen tässä valtavan potentiaalin ja mahdollisuudet.” Sanna toteaa ja jatkaa ”Rohe on vielä suhteellisen uusi toimija alalla ja tähän mennessä tehdyn työn pohjalta liiketoimintaa ja asiakkaille tarjottavia palveluita on hyvä viedä eteenpäin. Halu kasvaa ja kehittää tarjontaa vihreämpään suuntaan on vahva. Minulle on tärkeää edistää toimia ilmastonmuutoksen torjumiseksi yhdessä asiakkaiden, henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa.”

”LNG:n kysyntä on kovassa kasvussa maa- ja meriliikenteessä sekä eri teollisuudenaloilla. Tavoittelemme Rohelle merkittävää asemaa tuossa kasvavassa markkinassa, ja Sanna on juuri oikea henkilö johtamaan Rohea kohti tavoitteitamme.” Rohe Solutions Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Tommiska linjaa.

Rohe Solutions Oy on Haminan Energian ja Alexela Energian omistama yhteisyritys, joka tarjoaa teollisuuden, raskaan liikenteen ja meriliikenteen tarpeisiin pohjautuvia nesteytetyn maakaasun eli LNG:n palveluita aina toimituksesta varastointiin ja tankkausasemien asennusratkaisuihin. Omistajista Haminan Energia panostaa erityisesti uusiutuvaan energiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Virolainen energiayhtiö Alexela on taas alueellisesti yksi suurimpia nestemäisten polttoaineiden jakelijoita, joka on määrätietoisesti kasvattanut energiaratkaisujensa valikoimaa ja toiminta-aluetta.

Lisätietoja:

Sanna Kokkonen, toimitusjohtaja

sanna.kokkonen@rohe.fi, p. 040 765 2606

Markku Tommiska, hallituksen puheenjohtaja

markku.tommiska@haminanenergia.fi p. 050 591 5455


Kaikki artikkelit