Tuotepäällikkö Mathias Westerholm viitoittaa Rohe Solutionsilla tietä Bio-LNG:lle

Lisätietoja
Mathias Westerholm,
Tuotepäällikkö, Bio-LNG
+358 45 7710 7410
mathias.westerholm@rohe.fi

Uusiutuvat kaasut herättävät entistä enemmän kiinnostusta vaihtoehtona fossiilisille polttoaineille. Rohe vastaa kasvavaan kysyntään muun muassa Bio-LNG:tä tarjoamalla. Bio-LNG:stä vastaavan tuotepäällikön saappaisiin toukokuun 2024 alussa hypännyt Mathias Westerholm näkee siirtymän uusiutuviin kaasuihin inspiroivana:

– Rohella on meneillään mielenkiintoisia kehityshankkeita. Koen, että tässä roolissa on hyvä mahdollisuus tuoda Bio-LNG:tä paremmin saataville ja siten edesauttaa asiakkaiden päästövähennyksiä.

Toimitusjohtaja Sanna Kokkonen näkee Westerholmin tuovan Rohen tiimiin hyvän lisän:

– Saimme iloksemme Mathiaksen kaltaisen osaajan viemään eteenpäin Bio-LNG:hen liittyvää kehitystä ja tuotteistusta. Mathiaksen monipuolisesta taustasta LNG:n ja biokaasun parissa on roolissa valtavasti etua.

– Rohe Solutionsin sloganin mukaisesti tulevaisuudessa kaasu virtaa vihreämmin ja uusiutuvilla kaasuilla on tärkeä rooli yhtiön strategiassa, Kokkonen jatkaa.

Tulevaisuudessa siintävät myös uudet, kiinnostavat kaasuhankkeet

Etenkin LNG:n, mutta myös uusiutuvien polttoaineiden parissa muun muassa Wegalla ja Nesteellä työskennellyt Westerholm vastaa roolissaan Rohella Bio-LNG:hen liittyvien prosessien hiomisesta ja huolehtii muun muassa siitä, että vastuullisuus- ja varmennusasiat ovat polttoaineen kohdalla reilassa. Kun Bio-LNG:n jakelu- ja palveluprosessit on saatu hiottua kuntoon, siintävät horisontissa uudenlaiset kaasuhankkeet.

– Pidän Rohen emoyhtiö Alexelan vetyhankkeita erittäin mielenkiintoisina ja näen niissä potentiaalia. Alexela on parhaillaan avaamassa Viroon vetytankkausasemia ja toivon, että myös Rohe pystyisi pian etenemään vedyn saralla, Westerholm pohtii.

Ydintehtäviensä ohessa Westerholm edustaa myös Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n biokaasuvaliokunnassa. Yhdistyksen aktiivisena jäsenenä Rohe Solutions on mukana vaikuttamassa aktiivisesti biokaasualan kehitykseen Suomessa.

Osa rohelaisista oli Westerholmille jo ennestään tuttuja alan työtehtävien parista. Sujahtaminen mukaan tiimiin on sujunut hyvin, ja Rohella vallitseva tekemisen meininki saa kiitosta tuoreelta tuotepäälliköltä.

Ota yhteyttä Mathiakseen, jos olet kiinnostunut hankkimaan Bio-LNG:tä. Niin Westerholmin kuin muutkin Rohen asiantuntijat tavoittaa puhelimitse, sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.


Kaikki artikkelit