Joel Unha vahvistaa Rohen myyntiä ja kaasun siirtoverkon asiakkuuksia

Joel-Unha_myyntipäällikkö_Rohe

Rohe logo

Haluatko tietää lisää?
Ota yhteyttä

Rohe on vahvistanut myyntiorganisaatiota, ja etenkin siirtoverkon asiakkaiden palveluun lisää tukea tuo 1.6. aloittanut myyntipäällikkö Joel Unha. Tuore rekrytointi on osa Rohen kasvustrategiaa.

Myyntipäällikköä etsittiin avoimen haun kautta, mutta iloksemme tarpeita vastaava ammattilainen löytyi hyvin läheltä. Unhalla on laajalti kokemusta energia-alalta ja kotimaisen kaasumarkkinan kehittymisestä. Ennen Rohelle siirtymistä Unha työskenteli Haminan Energian kaasukaupan asiantuntijana. Ennen Haminan Energiaa Unha on kartuttanut työkokemusta Nesteen ja Alfa Lavalin palveluksessa.

– Joel täydentää kaasumarkkinoihin liittyvällä osaamisellaan erinomaisesti Rohen tiimiä ja asiantuntemusta. Rekrytointi on myös hyvä esimerkki kaasuklusteriyhteistyöstä ja siitä, että henkilöt voivat siirtyä uusiin tehtäviin myös kaasuklusterin sisällä, Rohen toimitusjohtaja Sanna Kokkonen iloitsee myyntipäällikön kiinnitystä.

Vuonna 2020 diplomi-insinööriksi valmistunut Unha on syventynyt opinnoissaan kestäviin energiajärjestelmiin ja -markkinoihin. Lopputyössään tuore myyntipäällikkö tutki kaasumarkkinan kilpailun avautumista ja maakaasun hankinnan riskejä. Rohen myyntitiimissä Unha tulee vastaamaan eritoten kaasun siirtoverkkoon kytketyistä asiakkuuksista.

– Olen seurannut suurella mielenkiinnolla Rohen liiketoiminnan kehitystä, ja yhteistyö on tiivistynyt jo kaasuklusterin myötä. Kun tekijät ja toimintatavat ovat tuttuja, pääsemme aloittamaan myyntipäällikön tehtävät hyvin suoraviivaisesti. Rohe on kasvamassa varteenotettavaksi kilpailijaksi isoille toimittajille ja on hienoa päästä osaksi kasvutarinaa, Unha kommentoi tuoretta työsuhdettaan.

Nyt kehitetään siirtoverkon asiakkuuksia, mutta katse on jo tulevaan – biokaasuun

Myyntipäällikön ominaisuudessa Unhan tulee olla herkeämättä perillä kotimaisen – ja globaalin – kaasumarkkinan tulevaisuudesta. Vihreä siirtymä on megatrendi, joka ohjailee markkinoita lähitulevaisuudessa. Energiamarkkinoiden tietämykseensä pohjaten Unha näkee, että kaasu on silta kestäviin energiajärjestelmiin. Vaikka Rohen liiketoiminnan pääpaino on vielä LNG:ssä, näkee Unha muutoksen vihreämpään lähitulevaisuudessa:

– Biokaasun käyttö tulee kasvamaan huomattavasti muutaman vuoden kuluessa. Rohen strategia on tarjota myös biokaasua asiakkailleen monipuolisista hankintakanavista, jolloin saatavuudesta ja kilpailukykyisestä hinnasta voidaan mennä takuuseen, myyntipäällikkö Unha raottaa Rohen ajatuksia vihreämmästä tulevaisuudesta.

Joelin vastuulla ovat ensisijaisesti asiakkaat, jotka ovat kytkettyinä kaasun siirtoverkkoon. Ota yhteyttä!

Joel Unha, myyntipäällikkö

044 326 1105
joel.unha@rohe.fi


Kaikki artikkelit