Tule meille projektipäälliköksi/tekniseksi päälliköksi

Lisätietoja
Sanna Kokkonen,
Toimitusjohtaja
+358 40 765 2606
sanna.kokkonen@rohe.fi

Liiketoiminnan edelleen kasvaessa ja kehittyessä, haemme vahvistusta ammattilaistemme joukkoon. Tässä tehtävässä pääset avainrooliin sekä osaksi innostunutta, ammattitaitoista ja avointa työyhteisöä. Olet osa tiimiä, joka koostuu rohelaisten lisäksi omistajayritysten ja kumppanien asiantuntijoista.

Tehtävässäsi johdat menestyksekkäästi asiakasprojekteja ja toimitusprosesseja sekä toimit teknisenä asiantuntijana. Tehtävänkuvaasi kuuluvat esimerkiksi myynnin tukena toimiminen, vastuualueesi kumppaneiden johtaminen sekä tiivis yhteistyö asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Toiminnallasi autat asiakkaita ja Rohea löytämään parhaiten sopivat ratkaisut ja toimintamallit niin LNG:n käyttöön kuin jakeluun. Saat meillä mahdollisuuden näyttää osaamistasi monipuolisessa tehtävässä sekä kehittyä urallasi.

Kainuun Voima Oy:lle toteutetusta LNG-asiakasprojektista voit lukea täältä. Ajatuksistamme LNG:stä siltaratkaisuna uusiutuvaan energiaan pääset tutustumaan täällä.

Olemme Haminan Energian ja Alexela Energian omistama yhteisyritys, joka yhdessä omistajiensa sekä samaan yhtiöryppääseen kuuluvan Hamina LNG Oy:n kanssa muodostaa ainutlaatuisen kaasualan energiaklusterin. Ainutlaatuisessa kaasualan energiaklusterissamme on juuri avautunut muitakin mielenkiintoisia paikkoja, mm. Energiakaupan asiantuntija ja Controller, ja lisää paikkoja avautuu aivan lähipäivinä. Nyt on oiva mahdollisuus tarttua uusiin haasteisiin!

Kiinnostuitko? Toimi heti!

Lisätietoja saat Rohelta toimitusjohtaja Sanna Kokkoselta puh. 040 765 2606 ja Adeccolta Sales Manager Martti Hannolalta puh. 040 663 4033. Lähetäthän hakemuksesi tämän linkin kautta pian, viimeistään kuitenkin 30.1.2022 mennessä.


Kaikki artikkelit