Rohen vankka kasvupohja viitoittaa tulevaisuutta – “Strategia etenee suunnitelman mukaan”

Rohen vuoden 2022 tilinpäätös osoitti, että erikoisesta kaasun markkinatilanteesta huolimatta yhtiön kehitys oli vahvasti positiivinen. Talousluvut infograafissa.
Lisätietoja
Sanna Kokkonen,
Toimitusjohtaja
+358 40 765 2606
sanna.kokkonen@rohe.fi

Rohen alkukesästä vahvistettu vuoden 2022 tilinpäätös osoitti, että poikkeuksellisesta vuodesta ja erikoisesta kaasun markkinatilanteesta huolimatta LNG:n toimitusmäärät kasvoivat ja yhtiön tulos oli vahvasti positiivinen. Artikkelikuvan infograafi summaa Rohen vankkaa kasvupohjaa ja tulevaisuuden kehityskulkua.

Kesä on jo kääntynyt syksyyn, mutta hellekeleilläkään Rohe ei levännyt laakereillaan. Itse asiassa heinäkuu oli toimitetun LNG:n määrässä yhtiön kaikkien aikojen ennätyskuukausi. Rohella on vuonna 2023 käytössään Suomen suurimmat LNG-trailerit ja LNG-toimitusten määrän odotetaan kasvavan entisestään myös toisella vuosipuoliskolla. Asiakaspohja näyttää kasvavan tasaisesti myös kaasun siirtoverkossa olevien asiakkaiden osalta ja se mahdollistaa yhtiön laajentumisen Suomen kaasumarkkinassa.

– Ilokseni voin todeta, että Rohen kasvustrategia ja kehitys etenee suunnitellusti. Meillä on nyt erityinen fokus uusiutuvien kaasujen ja energiamuotojen kehityksessä. Rohkeus ja vihreämmät tulevaisuudennäkymät ovat alusta saakka ohjanneet Rohen toimintaa ja niiden tiimoilta teemme kehitystyötä erityisesti loppuvuonna, toimitusjohtaja Sanna Kokkonen valottaa yhtiön tulevaisuutta.

Rohe laajentaa vielä loppuvuoden aikana palvelutarjontaansa isommalle asiakaskunnalle kaasun siirtoverkossa lisäämällä palveluvalikoimaansa shipperin ja tasevastaavan palvelut. Kaasuverkon ulkopuolelle tapahtuvia LNG-toimituksia tukevat panostuksemme kuljetuskalustoon sekä kehitys digitaalisin ratkaisuihin ja päästöjen seurantaan liittyen.

Rohen vuoden 2022 tilinpäätös osoitti, että erikoisesta kaasun markkinatilanteesta huolimatta yhtiön kehitys oli vahvasti positiivinen. Talousluvut infograafissa.
Kuvattuna Rohen vankka kasvupohja ja tulevaisuuden kehityskulku. Kuva aukeaa suureksi klikkaamalla.

– Syksy näyttää kiireiseltä, mutta suuntamme on selkeä. Kaasun siirtoverkossa ja sen ulkopuolella olevien asiakkuuksien lisäksi kehitämme ja tarjoamme monipuolisia bunkraus-palveluita meriliikenteen tarpeisiin.  Se on uusiutuvien kaasujen ohella yksi tärkeimmistä kasvumme ajureista, Kokkonen kiteyttää.

Fossiilisista polttoaineista ollaan siirtymässä hyvää vauhtia biokaasuun ja muihin uusiutuviin energiamuotoihin. Tätä muutosta tuetaan jatkuvasti myös valtion tasolla. Rohe on vankasti mukana muutoksessa, eikä aio jäädä sivustaseuraajaksi. Vaikka asiakaspohja ja kaasujen hankintakanavat laajenevat, pidämme tiukasti kiinni ylpeydenaiheestamme, 100 %:n toimitusvarmuudesta.


Kaikki artikkelit