Vuosi 2022 pakettiin – LNG kiinnostaa suomalaisia nyt enemmän kuin koskaan

Rohen vuosi 2022 pakettiin, logo
Lisätietoja
Sanna Kokkonen,
Toimitusjohtaja
+358 40 765 2606
sanna.kokkonen@rohe.fi

Poikkeuksellinen vuosi 2022 lähenee loppuaan. Globaaleja ilmiöitä on ollut tänä vuonna mahdotonta ennustaa, mutta arvojemme mukaisesti olemme tarttuneet haasteisiin rohkeasti. Vuoden aikana olemme kehittyneet ja kokeneet lukuisia onnistumisia.

Suorastaan hengästyttävästä maailman ajasta huolimatta, voi sanoa, että meillä on takana onnistunut vuosi. Nesteytetyn maakaasun hankintakanavat ovat nyt entistä monipuolisemmat, ja sen myötä kaasun toimitusvarmuus asiakkaillemme on entistäkin varmempi. Euroopassa LNG ja vaihtoehtoiset energiamuodot ovat kuuma puheenaihe. Suomi on seurannut tätä trendiä – LNG kiinnostaa suomalaisia nyt enemmän kuin koskaan. Meillä Rohella LNG-liiketoiminta nähdäänkin laajemmin, energiakaupan lisäksi logististen ratkaisujen kehittämisenä. Samalla LNG-infran kehitys petaa valoisaa näkymää uusiutuvien kaasujen lähitulevaisuudelle.

Haminan LNG-terminaalin valmistuminen paransi huoltovarmuutta, Rohen monipuoliset hankintakanavat nostavat toimitusvarmuutta entisestään

Haminan LNG-terminaali otettiin kaupalliseen käyttöön lokakuussa. Terminaalin käyttöönotto vahvistaa LNG-markkinaa ja palvelee myös Suomen huoltovarmuutta. Terminaali on merkityksellinen koko Kymenlaakson LNG-yhteenliittymälle eli kaasuklusterille.

Lopuksi voi todeta, että kaikkein parasta vuodessa ovat olleet rohelaisten lisäksi asiakkaat ja kumppanit. Vain yhdessä tekemällä ja hyvässä yhteistyössä voimme saavuttaa jotain uutta ja merkityksellistä näinä poikkeuksellisina aikoina.

Haluamme toivottaa kaikille asiakkaille ja sidosryhmillemme rauhallista joulua sekä onnea vuodelle 2023!

Sanna Kokkonen
Toimitusjohtaja, Rohe Solutions Oy
040 765 2606
sanna.kokkonen@rohe.fi


Kaikki artikkelit